Bemutatkozás

Dr. Kiss Anna állatorvos rendelőjének jellegzetessége és különlegessége, hogy a vendégkör egy helyen találja meg a szerteágazó, de összességében mégiscsak egymáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat: az állatorvost, kutyakozmetikai tevékenységet, a gyógyszereket és a kutyáknak való egyéb kiegészítő termékeket: tápot, pórázt, samponokat és sok mást.
Az állatorvosi rendelő természetesen nem csak a kutyák számára nyitott, a gazdik bátran hozhatnak bármilyen házi kis kedvencet, macskát, tengeri malacot, nyulat, stb.

A rendelő specialitása a homeopátia, amely emberekre alkalmazva sem túlzottan elterjedt, kutyák számára pedig igazi kuriózum. Lényege, hogy nem hagyományos gyógyszerekkel, kívülről bevitt hatóanyaggal pusztítják el a kórokozót, hanem olyan homeopátiás készítményekkel kezelik az állatot, amelyek aktivizálják a kutya ellenálló képességét, növelik a védekezési szintjét, és így önmaga győzi le a betegséget.

Míg a hagyományos kezelést a gyors beavatkozást igénylő esetekre, addig homeopatikus orvoslást inkább a hosszan elnyúló problémákra ajánlja a doktornő.

Dr. Kiss Anna tanácsa az olvasóknak: Mielőtt kutyavásárlásra adná a fejét valaki, célszerű konzultálni egy állatorvossal. Nem biztos, hogy egy laikus pusztán a szimpátia alapján el tudja találni, hogy neki melyik kutya lenne a legmegfelelőbb, hiszen nagyon sok függ az egyéb körülményektől, pl. kertes ház vagy lakás, annak mérete, gyermekek kora, időbeosztásunk stb.

Sokan vannak olyanok, akik csak a vásárlás után jönnek rá, hogy egy-egy fajta tartása mit is jelent a gyakorlatban. Az USA-ban az ilyen konzultáció teljesen természetes dolog, nálunk még sajnos egyáltalán nem, pedig sok későbbi kellemetlenségtől megkímélheti a gazdát és a kutyát egyaránt.

Ha bármi kérdése, problémája van kedvencével kapcsolatban, nyugodtan keresse Dr. Kiss Annát. ...
Megosztás

Elérhetőségek

Dr Kiss Anna

9700 Szombathely,
Thököly u. 13.
Telefon: 0694311914
Dr Kiss Anna - Magyar